Your swords grown old and rusty

 

But the stillness is a burn

Bilder från några fina dagar när jag var i Rom med pappa i somras. Tänker tillbaka och minns värmen. Den finns verkligen på riktigt, och jag ska dit snart.

You are my sunshine

Idag är det två år, fem månader och sexton dagar sedan vi tog steget och bestämde oss för att bli ett par - på riktigt. Jag är så lycklig när jag tänker på att det är vi. Vi två. 
 
Det är du som har format mig till den person jag är idag. Under hela gymnasietiden har det varit du och jag. På grund av dig är jag en bättre människa och på grund av dig kan jag vara stolt över vem jag är. Det går upp och ner, livet är ibland svårt och det finns mycket som kan gå fel. Vissa perioder har varit mörka och vissa gånger har det känts näst intill hopplöst. Trots motgångar har vi alltid hittat varandra igen och efteråt har vi växt tillsammans. Nu är vi starkare än någonsin. Mina känslor för dig är obeskrivliga. Du är min allra bästa vän, vi kan ligga uppe hela nätter och bara prata, hitta på konstiga saker och skratta tillsammans och du finns alltid där för mig när jag behöver dig som mest. Du är min allra bästa vän, men du är också otroligt mycket mer än så. Det slår mig ibland att du verkligen är min och den lycka jag känner då är oöverträfflig. Jag älskar dig Simon och ingen - inte ens jag själv - kan någonsin förstå hur mycket du betyder för mig. 
 
Med dig är jag lycklig. 

Riders on the storm

 
 
Foto: paintingsoncanvas.net

I said if you need loving then I'll travel

Förhoppningsvis är jag tillbaka i Barcelona snart igen. Det är svårt att sätta fingret på vad det är som gör att jag trivs där så bra. 

The silver saxophones say I should refuse you

En fin vecka på Gotland i somras med Simon och hans familj. Vi cyklade på Fårö, lekte att vi kom från 1567 i Visby och bilade ner till söderspetsen för att se raukar.

Break on through to the other side

Vackra Märta i vackra Lübeck, augusti 2011. 


RSS 2.0 Instagram Follow on Bloglovin