Now you undress my mind to see

Like a melody, it won't leave my head

Jag är så obeskrivligt glad att jag har dig!

Regardless of what they say

Byn Aguacate i södra Belize. Jag kan inte sätta ord på vad jag känner, bilderna får säga sitt. 

Knowing all the things you just escaped

Amsterdam är en fin stad där jag har många fina minnen. Sista gången jag var där var det kallt, människor åkte skridskor på kanalerna, det var lov och melodin från Westerkerks klockor ljöd till in på småtimmarna. 

So I could stay the tallest man in your eyes, babe

En ruskig höstdag fyllde Clara arton år och det firade vi med en liten resa till Köpenhamn. Vi åt god mat, lyssnade på underbar musik på Vega där The tallest man on earth spelade och hängde på vandrarhemmet, spelade biljard och hade helt enkelt en väldigt bra söndag. Morgonen efter gick vi omkring på Köpenhamns gator i regnet och åt frukost på ett mysigt kafé. Tyvärr är några skruttiga mobilkamerabilder det enda jag har att komma med, men ni är väldigt fina och gjorde den lilla resan minnesvärd.

So if I were you, I'd have a little trust

Nu har jag renoverat, bloggen behövde verkligen en uppfräschning. Det är lite smått och gott kvar att pilla med, men säg gärna vad ni tycker. Jag hoppas förändringen blev till det bättre.

Barefoot girls dancin' in the moonlight

 
 
Foto: Corinne Day

What if we all made out?

Helgen spenderade jag i Göteborg tillsammans med mina fina. Jag frös på en balkong i Vasa med Maja och Josefine, drack kaffe i solen efter skolan tillsammans med Victoria, gick en kvällspromenad i regnet med Maja och hittade fin gatukonst i Slottsskogen, tränade efter ett snabbt morgonbesök på Östra Sjukhuset och gick en lång promenad genom staden, träffade min älskling och åt kladdkaka till middag och stannade i lägenheten hela kvällen, pluggade projektarbete med Märta som befann sig i Stockholm, drack smoothie i solen, mötte upp Linnea för att handla mat och gjorde godaste tacosen jag ätit, tog en promenad i Majorna och njöt av utsikten vid Masthuggskyrkan, åt lyxfrukost och tog sedan bussen hem för att planera inför studenten med mamma. Jag tror faktiskt inte att det kan bli mycket bättre. 

Så länge solen den glittrar på böljorna blå

Den första dagen till kaj i Havanna fick jag inte gå iland, i stället hade vi i Styrbord vakt och njöt av den relativt varma luften. Jag fick en glimt av staden på andra sidan säkerhetskontrollen, i alla fall uppifrån, när jag satt högt upp i masten och hade det bra. 


RSS 2.0 Instagram Follow on Bloglovin